مشاوره حقوقی رایگان - استعلام زمین ارثی

با سلام و احترام
پدربزرگ ما در زمان حیاتش یک دوم از یک زوج نسق کشاورزی را فروخته حدود 35 سال پیش و خریدار با توجه به شناخت از خانواده ما اقدامی برای صدور سند نکرده والان پس از گذشت این همه سال از ما شکایت کرده بابت انتقال سند ما اصل معامله مشکلی نداریم ولی این که چند هکتار فروخته شده و چند هکتار در تصرف خریدار هست اطلاعی نداریم ممنون میشم با توجه ب اشاره به فروش یک دوم از یک زوج راهنمایی بفرمایید از کجا باید متراژ دقیق زمین چقدر است تمامی سندهایی هم داریم ولی بصورت سهم و شعیر نوشته شده است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مدعی باید ادعای خویش را اثبات نماید که چه میزان خریداری کرده است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به اداره ثبت اسناد مراجعه نمایید تا متراژ پلاک ثبتی و سهم شما مشخص گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره ثبت اسناد مراجعه و پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنحو حضوری به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و نسبت به تعیین متراژ و هویدا شدن سهم شما اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید بررسی بیشتری از پرونده شما به عمل آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید طبق قرارداد عمل بشه و اگر قرارداد را قبول ندارید می توانید نسبت به قرار اظهار انکار و تردید کنید تا به کارشناسی ارجاع بشه اگر کارشناس اصالت قرارداد را تایید کرد دادگاه طبق آن حکم صادر خواهد کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست ارجاع به کارشناس جهت تعیین میزان ملک خریداری شده بدهید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

میتوانید با ارجاع به کارشناس و ارائه اسناد مالکیت متراژ دقیق زمین رو مشخص کنید .. در صورتی که مبایعه نامه تنظیم شده دادگاه خودش با مبایعه نامه مشخص میکنه در صورتی که مبایعه نامه نداره دیگه دیگه ....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به کارشناسی هست شما میتوانید در جلسه دادگاه اظهار تردید کنید تا کارشناسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام یا تامین دلیل کنید که جانمایی شود یا به اداره ثبت مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری و تصرفات 35 ساله ایشان می توان به این موضوع پی برد