مشاوره حقوقی رایگان - تنفيذ بيع باطل

سلام شخصي با ارايه چند بيع نامه در دادگاه حقوقي تقاضاي الزام به تنظيم سند نموده است. وليكن بيع نامه اولي كه ريشه بيع نامه هاي بعدي است جعلي مي باشد و جعل شده است و مالك زمين چنين بيع نامه اي تنظيم نكرده است وليكن بعد از فوت مالك اصلي زمين يد دوم انتقال دهندگان كه در بيع نامه اولي كه جعلي مي باشد به عنوان خريدار بوده است از وراث مالك زمين وكالت فروش مي گيرد و زمين را به ايادي بعدي انتقال مي دهد . سئوالم اين است كه آيا اين معاملات با توجه به اينكه معامله اول كه ريشه معاملات بعدي بوده است باطل بوده است از طرف وراث متوفي قابل تنفيذ بوده است و معاملات بعدي صحيح است؟؟ و اصولا بيع باطل از طرف وراث مالك زمين بعد از فوت مالك قابل تنفيذ مي باشد ؟؟ با تشكر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر وراث مالک اصلی تنفیذ کرده اند دیگر امکان ابطال اسناد بعد از آن وجود ندارد.