مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

یک پیش قرارداد عادی بین من و دوستم نوشتیم و طبق متن چاپی تو قرارداد که بیان داشته اگر خریدار که به تعهداتش عمل نکند روزانه 50 هزار تومن بابت خسارت نوشتیم.اومدیم از کل ثمن یک میلیارد و دویست میلیون تومان ده میلیون تومان نقدا از طرف خریدار پرداخت شد و قرار شد یک ماه بعد ما بقیه ثمن به مبلغ یک میلیارد و 190 میلیون تومان پرداخت شود ولی خریدار نتوانست سر وقت یک میلیارد و خرده ای را پرداخت کند آیا سوال من اینه فروشنده میتواند معامله را فسخ کند ؟؟شرط فسخ هیچی هم تو قرارداد ننوشتیم .

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت ثمن فسخ معامله توسط فروشنده فسخ معامله عدم پرداخت ثمن