مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تمدید پروانه ساختمان برای ساخت منزل مسکونی

باسلام - بنده سال 85 در زمینی به مساحت 3000 متر ، به متراژ 60 متر پروانه ساختمانی از بنیاد مسکن دریافت نمودم و در آن زمان زمین من در داخل طرح هادی قرار گرفته بود. بخاطر مشکلاتی که موفق به ساخت نشدم در حال حاضر جهت احداث طرح گردشگری اقدام نموده ام که بنیاد مسکن اجازه ساخت نداده و اعلام ابطال پروانه ساختمان و طرح هادی می نمایند. و اینگونه مطرح می نمایند که در سال 85 اجرای طرح هادی بصورت عرفی بوده و چون در نقشه لکه گذاری نشده است ابطال است و مجددا از نو باید اقدام و بازنگری گردد . در حال حاضر با درخواستهای مکرر از سوی فرمانداری و .... اقدام به بازنگری طرح هادی روستا گردید ولی متاسفانه بنیاد مسکن شرط گذاشته که اگر تغییر کاربری گردشگری می خواهی باید 40 درصد زمین خود را به بنیاد مسکن هدیه کنی . و بجز این راه دیگری نداری . سوالم اینجاست که آیا اینکار قانونی است؟ آیا بنده که قبلا هزینه پروانه ساختمان و کارشناسی و .... را واریز و پروانه ساختمان از بنیاد مسکن گرفتم و زمینم داخل طرح هادی بود و بخاطر سهل انگاری مدیر وقت ، زمین بنده لکه گذاری نشده و حقوق بنده پایمال میگردد صحیح است؟ آیا بنیاد مسکن میتواند پروانه ساختمانی قبلی را نادیده بگیرد؟ آیا راهی برای این قضیه هست؟

پاسخ ها :

تمدید پروانه ساختمان برای ساخت منزل مسکونی تمدید پروانه ساختمان پروانه ساخت پروانه ساختمان