مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن منافع به جای استفاده از قسمت بهتر ملک مشاعی

سلام . 12 سال پیش پدرم فوت کرده 4 باب مغازه به من و برادرم رسیده. 2 باب از مغازه ها که موقعیت بهتری داشته و از لحاظ قیمت بالاتر بوده دست برادرم بوده در تمام این سالها. برادرم برای استفاده از یکسری از اموال تفکیک شده مثل چاه آب ، باسکول و زمینش ازم ماهیانه اجاره میگیره . آیا می تونم با اظهار نامه ازش درخواست کنم به جای اون 12 سال که تو قسمت بهتر مغازه بوده به مدت یکسال ازم اجاره باقی اموالش رو نگیره ؟ اگر میشه عنوان قانونی خواسته من چیه ؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما باید تقسیم ترکه تقاضا بدهید سپس اجرت المثل ایام تصرف این دو مغازه را