مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید مشاعی

سلام و وقت بخیر، ملکی 3 دونگ به نام عمو و 3 دونگ به نام پدر من هست.
عمو من اون ملک رو تصرف کرده و به هیچ صورتی نمیشه باهاشون صلح کرد.
پدر من قصد شکایت دارد حالا با شکایت پدر من و گرفتن حکم خلع ید قطعا اون ملک باید تخلیه بشه.
پول پیش هایی که اون مستاجر ها به عمو من دادند رو کی باید پرداخت کنه؟ (قرار داد مستاجر ها با عمو من هست)
اگر عمو من نتونه پرداخت کنه ایا پدرم مجبور به پرداخت میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر عمومی شما بدون اذن پدرتان ملک را اجاره داده طرف حساب مستاجر عمومی شما است و پدرتان هیچ تکلیفی در برابر مستاجر ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر پدر شما با آنان قرارداد ندارد مسولیتی نیز متوجه او نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما بعد از صدور حکم قطعی می تواند درخواست صدور اجرائیه بدهد در صورتی که متصرف در مهلت قانونی تخلیه نکرد پدرتان می تواند با تشکیل پرونده اجرایی در اجرای احکام از طریق شعبه اجرای نسبت به تخلیه ملک اقدام کند .
پدر شما تکلیفی به پرداخت پول پیش ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد با عمو هست او باید پرداخت کند زیرا اجاره بها ماهیانه را او دریافت کرده .پدر میتواند دادخواست خلع ید دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پدر شما تکلیفی به پرداخت وجوه مزیور به مستاجرین ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرپدر شما با آنان قرارداد ندارد مسولیتی نیز متوجه او نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛
اگر دو نفر هر کدام سه دانگ از ششدانگ ملکی را مالک باشند اما ششدانگ ملک در تصرف احد از شرکاء قرار داشته باشدشریک دیگر میتواند ضمن مراجعه به محکمه و اخذ حکم خلع ید علیه متصرف، نسبت به سه دانگ مایملک خویش، در مرحله ی اجرا، تمام ملک را خلع ید کند.ماده 43 قانون اجرای احکام مدنی بیان میدارد در مواردیکه حکم خلع ید علیه متصرف ملک مشاع به نفع مالک قسمتی از ملک مشاع صادر شده باشد از تمام ملک خلع ید میشود ولی تصرف محکوم له در ملک خلع ید شده مشمولمقررات املاک مشاعی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مسولیت کامل برعهده عموی شماست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملک مستاحر داشته باشد عملا قابل خلع ید نیست چون مستاحرین در ان حق استفاده از منافع را دارند
مسولیت پرداخت ودیعه با عموی شما خواهد بود مگر انکه پدر شما مجبور شود که جهت تخلیه ان ودیعه را پرداخت نماید که میتواند بعدا علیه عموی شما دادخواست ومطالبه نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیازمند به بررسی می باشد بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید