مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح نسق زراعی

باسلام.ده سال قبل باغی به واسطه ازوراث مرحوم خریداری کردم.پیگیرنسق ازجهاد شدم واگذاری بامساحت های مربوط انجام وتایید شد ومکتوب نامه دادند ولی دردفترخانه عامل نسق به نام شخص دیگری ثبت است.برای اصلاح وپیگیری نسق رجوع کردم به احدی ازوراث ودرخواست همکاری کردم برای اصلاح مشخصات سجلی ثبت شده نسق پدر،وپیگیری اداری اموراراضی وشورای اصلاحات ارضی ایشان مطالبه رقم فوق العاده کلان کرده ودلیل امرراارزش افزوده ملک میداند .
لطف فرموده جهت پیگیری قانونی باچه عنوان دادخواستی میتوانم ایشان ملزم به اصلاح نام مرحوم صاحب اصلی نسق ملک رادردفترخانه اصلاح کنم(بدون انتقال نسق به بنده وبه نام مالک قبلی مرحوم).درخواست ایشان تحت چه عنوان مجرمانه ایست .
آیا بانامه جهادمالکیت بنده محرض میباشد.درصورت فروش ملک بامبایعه نامه ودرصورت عدم ثبت و صدور نسق ازلحاظ حقوقی چه مسئولیتی متوجه بنده خواهدبود. به دلیل این که بااین پیشنهادبالا نمیخواد همکاری کندوسایر وراث هم دردسترس نیستند.پیشاپیش ازراهنمایی ومساعدت عزیزان تشکر مینمایم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق جهاد کشاورزی بنحو حضوری مورد پیگیری خود قرار دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به جهاد کشاورزی مراجعه و موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.