مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

پدرم فوت شده و من فرزند زن اولم. تقاضای تحریر ترکه داده ام و زمان ان هنوز نرسیده اما میدانم تمام اموال پدرم یا اصلا سند ندارد یا اگه سند دارد به اسم پدرم نیست و کلا قولنامه ایه و اداره ثبت هم که رفتم هیچ چیز به اسم ایشون نیست در روز تحریر ترکه چطوری ثابت کنم این ها ما ترک پدرمه؟

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما کلیه اموال منقول و غیر منقول را درصورتی که داری سند عادی هستند معرفی و درغیراینصورت با شهادت شهود و معرفی همه ورثه قابل اثبات است