مشاوره حقوقی رایگان - لغو معاف از رزم

با سلام خدمت شما بنده 19سالمه و برای خدمت سربازی اقدام کردم اما معاف از رزم شدم اونم برای یه بند از موازین نظام وظیفه که ماده بیماری بنده رو عرق کردن کف دست و پا دونستند و برای همین منو معاف از رزم کردند الان برگه آماده به خدمت مشمولین برام اومده و اعزامی یک ده هزار چهارصد یک هستم میخواستم بپرسم چجوری میتونم لغو معاف از رزم بزنم ؟؟ یعنی اگه من الان تا مهلت مقرر مشکلمو برطرف کنم چون خیلی حاد نیس میتونن با درخواست من موافقت کنن یانه ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز نیست این کار را بکنید ضرری برای شما ندارد اما اگر قصد این کار دارید باید بعد معالجه با گواهی مربوطه درخواست لغو معاف از رزمی خود را بدهید به نظام وطیفه و همزمان به خدمت هم بروید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
معافیت از رزم و یا لغو آن به تشخیص کمیسیون پزشکیست. زمان معرفی به یگان خدمتی برای لغو آن از طریق یگان پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید اقدام به درمان نمایید و سپس گواهی های مربوط را به سازمان نظام وظیفه ارائه نمایید تا کمیسیون مربوطه موضوع را برسی کنپ