مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوج

سلام و خسته نباشید. خانمی خانه دار هستم حدود 4سال پیش با اقایی ازدواج کردم من و ایشون هردو ازدواج مجدد داشتیم. حدود یک سال میشه که متوجه رفتار عجیب شوهرم در منزل شدم. تا حدود یک ماه پیش رابطه عاطفی و زناشویی ما به کلی عوض شد و این اقا میلی به رابطه جنسی با من رو نداشت و کلا دعوا میکرد جوری که بارها به هر بهانه ای من رو کتک میزد. در بین این مشکلات رفتار عجیبش توجه من رو جلب کرد. توی خونه سعی میکرد از من دور بشه و جوری که من متوجه نشم با خودش حرف میزد. گوشیم رو روی ضبط گذاشتم و بدون اینکه متوجه بشه کنارش گذاشتم. بعدا وقتی به صدای ضبط شده گوش دادم متوجه صحبت کردن اون با خانمی شدم. چندین بار صراحتا بیان کردم و اصرار داشتم به ضبط گوش بده ولی به غیر از اینکه منکر میشد هر چقدر من اصرار میکردم گوش بده به ضبط . حتی اینکارم نمیکرد. من فکر میکنم البته با توجه به تحقیقاتم در همه زمینه ها توجهم به دستگاه شنود و دوربین جلب شده. الان هر وقت هم با من رابطه دارد گوشی رو روی ضبط میزارم کلا معلوم میشه سر صحبت با من نیست و صدای اون خانم هم ضبط میشه که جوابش رو میده. حتی بدون اینکه متوجه بشه با هواس پرتی صحبتی میکنه که در مورد کسی دیگه گفته و میگه معذرت میخام اشتباه شد .تو رو خدا کمکم کنید. میخام بدونم میشه صدای شنود از دستگاهی که پخش میشه رو من نشنوم ولی در گوشی ضبط بشه. البته در حین مکالمه تلفنی که دارم صدای کسی دیگه هم گرفته میشه. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر می باشد
به صرف ادعا و صورت مسأله فوق الذکر نمی توانید شکایت رابطه نامشروع طرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برخی گوشی ها مجهز به برنامه آی دی کالر هستند که صدای مکالمات را ضبط میکنند. اما توجه داشته باشید ضبط صدا دلیل کافی برای اثبات ادعا نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا از کمک یک دکتر روان شناس به اتفاق بهرمند شوید در صورت عدم نتیجه توافقی جدا شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صدا در کنار سایر دلایل جعت طرح،شکایت قابل پیگیری می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صرف صدای ضبط شده رابطه نامشروع اثبات نمیشود شما نیاز به ادله محکمه پسند دارید