مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. من کمتر از دوسال هست که با شوهر زندگی می کنم ولی الان می خوام ازش طلاق بگیرم و خونه ی پدرم هستم من مهریه ام رو گذاشتم اجرا آیا ایشون می تونن طلاهایی رو که به من دادن به عنوان قسط اول مهریه حساب کنن؟ و اینکه اصلا می تونن طلاها رو از من پس بگیرن؟ فاکتور چند تا از طلاها هم پیش من هستش ولی من واقعا نمی خوام مال حرام بیاد تو زندگیم می خواستم بدونم طلاها واقعا حق ایشون هست یا نه؟ و اینکه من درخواست استرداد جهیزیه دادم ایشون می تونن بگن که تا من طلاها رو ندم جهیزیه رو نمیده؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما مستحق مهریه هستید و طلاها هم اگر هدایا باشد بایستی برگردانده شوند

در صورت طلاق جهزیه کاملا به شما مسترد خواهد شد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه طلاها یا همان هدایا موجود نباشند مثلا گم شده باشند یا آنها را فروخته یا به کسی بخشیده باشید دیگه قابل برگشت نیستند