مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
من می خوام از همسرم جدا بشم و الان اومدم به منزل پدرم در چه صورتی نفقه به من می رسد؟ و علت اینکه من به منزل پدرم اومدم این بوده که همسرم گفته که خیلی زود منو طلاق میده و من اومدم به منزل پدرم ولی الان برام اظهارنامه فرستاده که برگرد خونه ولی من نمی خوام برم چه جوری می تونم تو دادگاه ثابت که خودش منو ترک انفاق کرده و نفقه بهم میرسه.

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام
پرداخت نفقه به زوجه مطابق قانون منوط به تمکین عدم ترک زندگی مشترک است مگر اینکه معاذیر خاصی وجود داشته باشد و بر مبنای آنها حکم به سکونت زوجه خارج از منزل مشترک صادر شده باشد. بنابراین اگر خواستار نفقه هستید بهتر است به منزل مشترک بازگردید. همچنین اگر قصد طلاق توافقی دارید بهتر است نسبت به حقوق مالی ابتدا توافق نمایید و این توافقات را مکتوب و در قالب اقرار نامه محضری ثبت نمایید و برمبنای آن وکالت بلا عزل طلاق دریافت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با بودن در خانه پدر نفقه به شما تعلق نمیگیرد

نفقه در قبال تمکین عام یعنی خوشرویی و انجام تکالیف زنانه

و تمکین خاص یعنی در اختیار شوهر قرار گرفتن برای انجام زناشویی (جنسی)

میباشد و خدشه به هرکدام از تمکین های عام و خاص مستوجب اسقاط نفقه است