مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی

سلام من در شرکت ذوب پاشیده شده روم که رفتم بیمارستان سوختگیه من رو پنج وجب که شامل سینه پشته کمر گردن ودستهام بود که بیمارستان درجه چهار زده بود سوختگیمو میخواستم ببینم چند درصد برای من دیه صادر میکنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام نیاز به بررسی دارد.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درصد دیه توسط پزشکی قانونی با توجه به میزان جراحات مشخص خواهد شد