مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه کامل ملک

سلام. وقت شما بخیر
بنده اسفند 97 یک واحد آپارتمان را در مشاور املاکی قولنامه کردم و هنوز بدلیل بازداشت بودن سند در رهن بانک سند نزده ولی من ملک را در تاریخ 98/4/15 تحویل گرفتم. انباری را قرار بود یک هفته ای خالی کنه ولی متاسفانه الان 3 هفته گذشته و خیال خالی کردن هم نداره . چه اقدامی میتونم بکنم ( توضیح اینکه مشاور املاکی وکالت بلا عزل گرفته از فروشنده برای انتقال سند )
ممنون از شما

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
الزام به ایفای تعهدات و انتقال سند .

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است هر چه سریعتر دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن را بخواهید، البته بهتر است حضوراً یا تلفنی مشاوره از وکیل مشاوره بگیرید