مشاوره حقوقی رایگان - فروش قبر بهشت زهرا

من قبر دوطبقه دارم استفاده نشده قطعه 66خواستم بدونم چه جوری میتونم بفروشم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربر گرامي موافقت سازمان بهشت زهرا ضروري است ؛برای طبقات بالایی با اولویت دفن بستگان درجه یک و دو متوفی و در غیر اینصورت به سایر شهروندان با اخذ رضایت نامه از بستگان درجه یک متوفی با تعرفه به ازای هر طبقه بهشت زهرا (س) می‌توانيد اقدام کنيد.
در هر صورت مراعات ضوابط شوراي شهر و بهشت زهرا س ضروري مي باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به دفتر بهشت زهرا مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر مرکزی سازمان بهشت زهرا اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفتر مرکز بهشت زهرا مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سازمان بهشت زهرا پیگیری کنید