مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی

سلام خسته نباشید پسری که پدر مادرش جدا شده باشن و 20 سالش باشه 3 سالی هس مستمری میگیره اما دانشگاه نمیره انصراف داده ایشون مستمریش قطع نمیشه؟؟ ایشون مشکل اختلال هویتی ترنسکشوالی هم دارن و مشغول هورمون درمانی هستن و نمیتونن کار کنن از بهزیستی پرسیدن گفتن خیر قطع نمیشه خواستیم جهت اطمینان از شما هم پرسش داشته باشیم

پاسخ ها :

مستمری به فرزند پسر دریافت مستمری توسط فرزند پسر شرایط دریافت مستمری توسط پسر مستمری بازماندگان مستمری