مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن معاملات توسط شریکم در مشاور املاک

باسلام بنده 2سالی است باشخصی که جوازبنام ایشان هستش بصورت 50=50 شریک هستم اماقراردادی ندارم،اماهمه می‌دونن وبعضی ازلوح تقدیرها ومدرک کسب وکاربنام املاک واسم بنده هستش،جدیدآمتوجه شدم ایشون تمام مبایعه نامهای سنگین که آخریش 37میلیارد هستش دراملاک دیگه انجام می‌داده تا کمسیون بنده رونده،امامیدونم کدوم املاک و بنام چه شخصی است آیا میتونم ازشریکم برای ندادن حق کمیسیون و پنهان کاری شکایت کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

پنهان کردن معاملات توسط شریک در مشاور املاک شکایت از شریک در مشاور املاک شراکت در مشاور املاک شکایت از شریک مشکل با شریک در مشاور املاک شراکت شریک