مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در دوران عقد

با عرض سلام
بنده هنگام خواستگاری شرایطم را اعلام کردم که تازه فارغ التحصیل شدم و سربازی نرفتم و پس اندازی نیز ندارم
آبان 95 عقد کردیم، شهریور 96 سرباز شدم و آخر 97 سربازیم تموم شد
از اردیبهشت 98 سر کار میرم و حدودا ماهی 2 میلیون تومان درآمد دارم
البته در این دو - سه سال هم پرداختی به همسرم زیاد داشتم
ضمنا رابطه زناشویی و نزدیکی هم داشتیم
الان میخواهد از من جدا شود و شکایت عدم پرداخت نفقه کرده است.
1- آیا وقتی من سرباز بودم و حقوقم 290هزارتومان بوده، به ایشان نفقه تعلق میگیرد؟
2- اثبات پرداختی هایم به ایشان چگونه است؟
3- از طرف آموزشگاهی که کار میکردم حدود 5 میلیون تومان میخواستند برایم واریز کنند که شماره حساب همسرم را دادم و برای ایشان واریز کردند و برای خودش خرج کرد، آیا میتوان برای نفقه به این پرداختی استناد کرد؟

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
بله شما ملزم به پرداخت نفقه بوده اید حتی در دوران نظام وظیفه
درصورت پرداخت در جلسه رسیدگی به کارشناس ارائه دهید تا کسر نماید