مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام ، یک ماشین خریدیم و جهت تعویض پلاک از فروشنده وکالت نامه گرفته ام. الان تاریخ وکالت نامه به اتمام رسیده و فروشنده حاضر به تمدید وکالت نامه نمی شود. و درخواست پول کرده است. جهت شکایت چکار باید بکنم و در صورت مراجعه به دادگاه حدوداً چه مدت طول میکشد تا به نتیجه برسم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در خصوص برای ایشان ارسال نمایید و اگر دیدید تاثیری نداشت دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید
مدت زمان دادرسی امری نسبی است و نمی توان در خصوص آن اظهارنظر دقیقی نمود ولی با توجه به ترافیک دادگاه حوزه مربوطه حداقل یکسالی به طول می انجامد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک خودرو مطرح نمایید .‌مدت زمان متغیر میباشد حدودا یکسال

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک خودرو مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست الزام به فک‌پلاک خودرو مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک خودرو مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست اقدام میکردید برای شکایت حداقل 6ماه تا یکسال زمان لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک علیه فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اظهارنامه برای فک پلاک برای فروشنده ارسال کنید ، اگر نتیجه نگرفتید از طریق دادگاه اقدام نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی
دادخواست الزام به فک پلاک و خسارات به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق دادگاه حقوقی باید اقدام مقتضی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
3 الی 6 ماه نتیجه گیری در دادگاه زمان میبرد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می لایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو بطرفیت مالک مطرح نمایید مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد و به خجم و تراکم پرونده های شعبه مرجوع الیه بستگی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک‌پلاک دهید زمان قابل پیش بینی نیست.