مشاوره حقوقی رایگان - صاحب سند فوت شده

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز بنده در سال 89 یک خودروی اپل خریداری کردم با قولنامه که بعد از پیگیری های متعدد صاحب سند حاضر به سند زدن نشد بعد چند سال هم صاحب سند فوت شد حالا من از وراث خبری ندارم و از ماشین هم فقط یدونه کارت دست من هست قولنامه رو هم گم کردم میخوام‌ ببینم برای تعویض پلاک یا سند زدن خودرو چکار باید بکنم ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید تصرف شما و این معامله به نحوی اثبات شود در غیر این صورت راه به جایی نخواهید برد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع کمی پیچیدگی دارد ، پیشنهاد میشود پرونده را به وکیل بسپارید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید اول اثبات کنید معامله واقع شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با شهود و مدارک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید