مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

سلام. در پی یک درگیری ساعت 10 شب فردی با چاقو به خانواده همسرش که هنوز در عقد به سر میبردند حمله ور شده و همه را چاقو زده است و در دادگاه انکار کرده که با چاقو زده است و قاضی هم حکم منع تعقیب زده است برایش. حال با اینکه خانواده ی چاقو خورده شاهدی در آن صحنه نداشته اند میتوانند با طرح یک استشهاد نامه و جمع اوری امضای افراد که قبول داشته باشند این فرد چاقو کش است به دادگاه ارائه کنند ؟؟ و چاقو ثابت شود ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

طرق اثبات وقوع جرم طرق خاصی هست . در مورد سوال اگر منع پیگرد قطعی شده باشد دیگر قابل شکایت نیست مگر اینکه دلایل جدید به دادستان ارایه شود و با تجویز دادگاه مجددا دستور رسیدگی صادر شود .