مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام من یه درگیری داشتم که طرف بهم حمله کرد و نیم ساعت با آچار چرخ و ... و من سعی میکردم اروم کنم که داداشم دیده بود و اومد درگیر شد و چاقو در اورد (البته به کسی نزد) الان اگه شکایت کنن کی متوجه میشم و چقدر طول میکشه چون من پشت کنکورم نمیخوام ب درسم لطمه وارد بشه اگه اونا شکایت کنن میخوام منم شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر درگیری و نزاع متقابل باشد شما هم می توانید شکایت نمایید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
بستگی به دلایل و مستندات اقامه شده از سوی شکات شما دارد.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود چنانچه شکایتی انجام بشه و شما سامانه ثنا داشته باشید براتون پیامک ارسال میشه و در غیر اینصورت از طریق کلانتری محل به شما یا برادر ابلاغ میشه.در ضمن نگران نباشید و به درس هایتان توجه کنید و از هر گونه درگیری پرهیز کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در سامانه ثنا ثبت نام کنید که اگر کسی علیه شما شکایتی کرد به شما پیامک شود .
باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ثنا داشته باشید مطلع می شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت شکایت به سامانه ثنا شما ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سامانه ثنا داشته باشید برایتان بلافاصله اس مس میشن

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بچه ها برا من یه پیامک اینجوری اومد اگر برا شما ها هم اومد باز نکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که درگیری ونزاع متقابل بوده شمانیزمیتوانیدشکایت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است با مراجعه به دفاتر خدمات قصایی، ثنا ثبت نام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال حقوقی نیست ، به درستان ادامه دهید هر وقت شکایت کردن ابلاغیه براس شما میآید و بعد تصمیم بگیرید