مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق شماره موتور با برگه کمپانی

سلام من ی تاکسی پژو سال 90 صفر از ایران خودرو خریدم واز سال 90 دست خودم هست و الان که میخواستم بفروشم متوجه شدم که شماره هک روی موتور و سینی خودرو باهم همخوانی دارد . ولی شماره موتور با برگه کمپانی ( ایران خودرو)فرق داره یعنی روی برگه کمپانی اعداد اشتباه خورده الان باید به کجا مراجعه کنم. واقعا با این شرایط که ماشین صفر هم که از خود نمایندگی میگیری باید هم را چک کنی. ممنونم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اشکال پیش نخواهد آمد اشتباه برگه کمپانی بوده است و در اصالت خودرو به مشکلی نمیخورید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به نمایندگی ایران خودرو مراجعه نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق نمایندگی ایران خودرو پیگیری کرده پو درخواست اصلاح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شرکت ایران خودرو مراجعه کنید مشکل شما قابل حل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سند کمپانی و شرکت خودرو سازی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نمایندگی مربوطه پیگیری کنید