مشاوره حقوقی رایگان - مطابقت نداشتن شماره موتور با برگه کمپانی و پلاک موتور

سلام من با دوستم دارم ماشینی رو معامله میکنم که از اول از کمپانی به اسم عموش خریداری شد ولی دوستم ماشین رو از نمایندگی تحویل گرفت ولی برگ سبز به نام عموش هستش، رفتیم برای تعویض پلاک و کارشناس تشخیص داد که شماره موتور با شماره پلاک موتور رو بدنه ماشین و برگه کمپانی مطابقت نداره و موتور ماشین تعویض نشده و خودشون اولین نفری بودند که ماشین رو خریدن. رفتیم کارخانه سایپا وقتی همچین چیزی رو گفتیم گفتند مدیر فنی باید نامه بده تا بیاید شرکت برگه کمپانی جدید و پلاک موتور جدید براتون صادر کنیم.
میخواستم بدونم این موضوع در برگ سبز قید میشه و آیا مشکلی برای فروش ماشین به وجود میاد در آینده یا با تایید شرکت سایپا مشکل ساز نیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شرکت سایپا به عنوان شرکت سازنده و تحویل دهنده ، از طریق کارشناس حقوقی و فنی ، تایید شود ، مشکلی از جهت پلیس راهور و تعویض پلاک صورت نخواهد پذیرفت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با تایید مراجع ذی صلاح جای نگرانی نیست برای شما

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر برگ کمپانی اصلاح و مراتب به راهور اعلام شود مشکلی نیست .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کارخانه انجام دهید مشکلی ایجاد نمیشود