مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

باسلام. بردارم من بنگاه املاک داره و سابقه کلاهبرداری و زندان هم دارد به تازگی برگه صلح نامه رو کرده به وکیلش داده که به ما و پدرم ابلاغ کنه و پدرم هم در قید حیات هستن و 83 ساله‌ هست و دارایی زیادی هم دارد و تاریخ صلح نامه برای سال 99 قید کرده پدرم داخل دادگاه گفته من هچنین جلسه ای نداشتم و قبول ندارم به نحوه نامه اداری ازش امضاء و اثر انگشت گرفته و امضاء و اثر انگشت درست هست پدرم فاقد سواد هست و برگه سفید امضاء و اثر انگشت گرفته احتمالا بعد تایپ کرده که 90 در صدد دارایی رو پدرم به ایشان بخشیده و شاهدین پایین برگه دو نفرکه امضاء و اثر انگشت زدن هم کتبی اقرار کردن دروغه و در دفتر خانه رسمی همچنین جلسه ای نبوده و حتما مابین کارهای بنگاه هم از پدرم و شاهدین برگه سفید به نحوی داخل بنگاه امضاء و اثر انگشت گرفته و این صحت نداره آیا این صلح نامه اعتبار داره به این صورت و چه رای حتمی هست باتشکر از شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید کارشناسی های مربوطه مربوط به خط صورت گیرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت اثبات ، صلح نامه فاقد اعتبار است . مدارک نیاز به بررسی دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ادعای شما ثابت شود خیر صلح نامه معتبر نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد