مشاوره حقوقی رایگان - اداره برق

با سلام وقتتون بخیر
بنده چند سال پیش ملکی خریدم که از چهار سال گذشته شروع به ساخت کردم متاسفانه ترانس به فاصله یک متر از دیوار ملک وجود دارد تمام مراحل اداری برای پروانه ساخت حل شده منتها اداره برق بخاطر ترانس مخالفت میکنه
ودرخواست جابجایی دادیم منتها فرمودن تمام هزینه جابجایی ترانس با مالک هستش به همین دلیل چهار ساله کار ما متوقف شده هزینه جابجایی برای من زیاده و قادر به پرداخت نیستم
راهیی هست که از اداره برق شکایتی کنم بابت وجود ترانس کنار دیواره ملک بنده

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر تمام مراحل قانونی دریافت مجوز را طی نموده اید ، از طریق بازرسی اداره برق موضوع را پیگیری کنید ، در صورت عدم نتیجه در دیوان عدالت اداری ثبت شکایت نمایید.