مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی ترانس و تیرهای برق از محوطه مسکونی

سلام. در روستای من اداره برق درحیاط منزلم حدود20 سال قبل که درهمین منزل زندگی میکردم اداره برق تعداد 3عدد تیربرق وترانس نصب کرده که به روستا برق دهی دارد درحال حاضر این ترانس وتیربرقها مانع حصارودروازه گذاشتن درمحدوده ام شده است وگویا فشارمتوسط سیم‌های برق نیز درسلامتی خانواده ازنظر بیماری و...موثر بوده. آنزمان جهت نصب ترانس وتیره ازمن رضایت نخواستند من هم دراین موارد چیزی نمیدانستم وزمین ومنزل مسکونی دارای سند میباشد. باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس می‌توانی بر اساس نظریه کارشناس از طریق اداره برق پیگیری کنید و شکایت مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال ملک شخصی شماست و بایستی با اجازه شما این اقدام می‌شد. بنابراین شما حق دارید که انتقال آن صورت گیرد‌ توصیه میشود ابتدا از طریق دادخواست تامین دلیل مورد را کارشناسی کنید سپس بر مبنای آن اظهارنامه دهید و در صورت عدم افاقه دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق اداره برق موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر رضایت ندادید یا وجهی دریافت نکردید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست تامین دلیل انجام دهید اگر کارشناس ثابت نمود که موضوع مضر می‌باشد می‌توانید شکایت کنید