مشاوره حقوقی رایگان - دعوا زیر 18 سال که موجب قتل طرف میشود

سلام وقتتون بخیر
یک پسر 17 ساله در مدرسه سه نفر میخواستند به او حمله کنند و او را بزنند و ان پسر قبل از اینکه انها شروع به زدن میکنند میگیرد اون نفری که چاق تر و هیکلی تر هست را میزند که به گفته خودش حساب کار دستش اید و بترسند و بروند پسر 17 ساله یک مشت میزند به دنده اون فرد تپل و این باعث میشود که نفس ان بگیرد و فوت کند در ضمن پسر 17 ساله کاراته کار بوده است
سوالم از شما این است که این قتل ایا عمدی بوده یا خیر اگر بوده است کدام بند ماده 290 قانون مجازات اسلامی است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله بنظر بند ب ب- هرگاه مرتکب، عمداً کاری انجام دهد که نوعاً موجب جنایت واقع شده یا نظیر آن، می‌گردد، هرچند قصد ارتکاب آن جنایت و نظیر آن را نداشته باشد ولی آگاه و متوجه بوده که آن کار نوعاً موجب آن جنایت یا نظیر آن می‌شود.اگر عمدا به دنده زده است باتوجه به اینکه کاراته کار بوده وضربه او نسبت به فرد عادی شدید تر است لذا می توان استنباط کرد بند ب البته این نظر شخصی بنده است