مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قتل عمد بعد از 8 سال

سلام پدر بنده 8 سال پیش فوت کردند، بدون این که به من خبر داده شود ایشان توسط همسر پدرم و برادرم بدون حضور و امضای بنده که پسر بزرگ ایشان بودم به خاک سپرده شدند. بعد از آن به علت آبروی خانوادگی و …قضیه را پیگیری نکردم تا اینکه با توجه به شواهد قانونی دال بر ذینفع بودن همسر پدرم از فوت ایشان و شایعات شنیده شده از اطرافیان و رفتار مشکوک این خانم در چند مورد خاص، اکنون تقاضای نبش قبر، تشخیص علت فوت با سم شناسی و دی ان ای و …و اعلام مظنونیت به همسر پدرم ( نه اتهام و شکایت ) رو می خواهم مطرح کنم. لازم به ذکر است نفع مادی همسر پدرم در اثر فوت ایشان کاملا قابل توجه بوده و ما از یکی از خانواده های سرشناس کشور هستیم از نظر علمی، هنری و صنعتی برای همین و احتمال رسانه ای شدن داستان و … باید بسیار حساب شده عمل کنم. با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هم برای نبش قبر شکایت کنید با توجه به مدتی که درگذشت ان مرحوم گذشته خیلی بعیده نبش قبر انجام شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شیربها یک امر عرفی ست و جنبه قانونی ندارد و معمولا هدایایی ست که داماد به مادر عروس برای حق شیر می دهد که در واقع این هدایا به خود زوجه داده می شود و احکام هبه بر آن مترتب می شود بنابراین مثل سایر هدایا چنانچه اصل آنها موجود باشد قابل مطالبه است و الا قابل مطالبه نیستند ..‌‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست دلایل قوی داشته باشید.
مانند علت فوت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دلیل و مستندات قانونی
و محکم داشته باشید و سپس باید شکوائیه تتظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت در دست داشتن مدارک و مستندات می توانید درخواست پیگیری نمایید