مشاوره حقوقی رایگان - ملک و الزام به تنظیم سند

باسلام، یک واحد آپارتمان را فروخته ام، در موعد مقرر در سال 95 نتوانستم در دفترخانه حاضر شوم، خریدار عدم حضور من رو گرفت و مبلغ 80میلیون تومان تا سال 97 خسارت تعیین کرده، و سال قبل سند آماده شده و به آقای خریدار اطلاع دادم که برای تنظیم سند به دفترخونه مراجعه کنه اما نیومد و یکسال هم منتظر موندم دوباره برای خریدار اظهارنامه فرستادم و تاریخی رو تعیین کردم که بازهم نیومد. سوال من اینجاس آیا من میتوانم درخواست خسارت بدهم و از آقای خریدار درخواست خسارت کنم تا از مبلغ خسارت تعیین شده کم شود؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام متاسفانه خیر، البته بهتر است مبایعه نامه و سایر اسناد را حضوراً نزد وکیل ببرید تا دقیق تر اظهر نظر کند و راه کار مناسبی پیدا کند.