مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شاهد جدید در دادگاه تجدید نظر

باسلام اینجانب سال 85 سرقفلی یک مغازه که از پدرم ارث رسیده بود به مبلغ 50 میلیون تومان فروختم بعد از چندسال صاحب عرصه شکایت کرد متاسفانه قراداد فروش سرقفلی اثبات نشد و دادگاه مغازه رو از خریدار پس گرفت و خریدار شکایت منو کرد و محکوم به پرداخت اصل پول و ده سال طبق نرخ تورم بانک مرکزی شدم چون توانایی پرداخت یکجا ندارم تقاضای اعسار نمودم بدلیل شهادت ناکافی شاهدان دادخواست اعسارم رد ولی تا بیست روز وقت تجدید نظر خواهی دارد. سوال یک آیا در دادگاه تجدید نظر میتوان شاهد جدید معرفی کرد. سوال دوم آیا با پرداخت اصل 50 میلیون به دادگاه یا طرف شاکی اون ده سال بخشیده میشه یا خیر. فرصت زیادی ندارم از وکلای محترم عاجزانه خواهشمندم نظرات کلی و پیشنهادهای حقوقی خود را بفرمایید. اجرتان با آقا امام حسین یا الله

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پاسخ سوال اول و دوم خیر . در پاسخ به سوال دوم ؛ توضیح اینکه مگر محکوم له از دریافت خسارت تاخیر تادیه طلبش گذشت نماید .

پرسشگر :

ممنون از پاسخ اقای گنجی ایا احتمال این هست بشود قاضی تجدید نظر رو متقاعد معرفی شهود جدید کرد یا اینکه دوباره داخواست اعصار داد . اگر به زندان بروم ایا ان موقع هم میشود دادخواست اعسار داد ممنون

یک وکیل

سلام" در مرحله تجدیدنظرخواهی به ادله جدید رسیدگی نمی گردد و صرفاً رأی دادگاه بدوی از لحاظ انطباق با قوانین مورد رسیدگی و حکم قرار می گیرد و اگر رأی دادگاه بدوی منطبق با قانون صادر شده باشد تائید و استوار می گردد . اگر دادخواست اعسارتان به دلیل اختلاف در ادای شهادت شهود و یا ناکافی بودن تعداد شهود واجد شرایط رد شده و بعد از قطعیت حکم دادگاه بدوی و یا صدور حکم قطعی دادگاه تجدید نظر در تائید حکم بدوی ، شرایط جدیدی در وضعیت اعسار شما نسبت به قبل ایجاد شده باشد مشروط به اینکه دعوی را به نحو صحیح طرح نموده و تعداد شهود لازم واجد شرایط را معرفی و آنان نیز به نفع شما بطور واحد و بدون اختلاف نظر شهادت دهند امکان اخذ نتیجه مثبت از طرح مجدد دعوی اعسار وجود خواهد داشت وگرنه خیر .

پرسشگر :

ممنون وسپاس بزرگ وار محترم جناب اقای گنجی ممنون از پاسخ و راهنمایی .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با همکار محترمم هم نظر هستم

یک وکیل

همکار محترم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم