مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص حادثه در کار

سلام من در8شهریور متاتارس1 پام شکست وپزشک تا 56روز برای من استراحت نوشت که پزشک معتمد50 روز آنرا تایید کرد و روز آخر هنگامی که به علت درد در پا به پزشک مراجعه کردم با عکسبرداری مشخص شد که جوش نخورده وپزشک گفت که باید مجددجراحی واین بار پلاک گذاری کند والان 3هفته دیگر استراحت نوشته ولی هنگام تایید بیمه گفت چون 50روز تایید شد ه و6روز تایید نشده از تاریخ عمل دوم حساب می‌کنند که با این شرایط 3روز بین استراحت فاصله می‌افتد راهی نداره که این سه روزم تایید شود واگر نه مشکلی در گرفتن طول درمان ایام بیکاری دریافت خسارت ودیه از شرکت برای حادثه حین کار ایجاد نمیشود واگر شرکت آن 3روز را مرخصی رد کند طول درمانم پیوست می‌شود وبه دریافت دیه وخسارت آسیب نمی‌خورد ممنون

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق بیمه پیگیری نمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

براساس نظر پزشک متخصص دوم اقدام کنید ضمنا مورد تایید تایید قسمت مربوطه باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد میتوانید دیه و خسارات را دریافت کنید