مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام. من و بچه هام ذی نفع در ملک پدرشوهرم هستیم. پدرشوهرم یک ملک ویلایی چند باب مغازه دارند. ورثه ها بدیلی زنده بودن مادر پدرشوهرم در اون موقع و فوت ایشون و فوت ورثه مادر پدرشوهرم زیاد شدند.
در مدت سی سال ورثه هیچ اقدامی برای تقسیم ترکه انجام ندادند. من با وکیل مشورت کردم که درخواست تقسیم ترکه برام تنظیم کنه گفتند از این راه وارد بشی هزینه اضافی هست. از راه عدم افراز وارد شو و عدم افراز رو که گرفتی درخواست فروش انجام بده.
به من گفتن اداره ثبت املاک مراجعه کنم و عدم افراز رو بگیرم. به اداره ثبت املاک رفتم گفتن یکی از دفترخانه ها برم و سند سهم مربوط به خودم و بچه هام رو بگیرم. وکیل به من گفت اینکارها لازم نیست این ملک قابل افراز نیست و این کارهارو برای هزینه اضافی در دفترخانه ها انجام میدهند. حالا نمیدانم از چه راه وارد بشم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق ارشادات و راهنمایی همکار محترم از طریق اداره ثبت تقاضای افراز خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که ایا همسر شما ، جز وراث
محسوب میشود یا خیر

و باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید