مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدن اظهارنامه عدم پرداخت شارژ

سلام و وقت بخیر
ما مدیر ساختمان هستیم و ساختمان در کرج واقع است. دو تا از مستاجرا که هر دو در طبقه 2 ساختمان ساکن هستن شارژ ساختمان را (علارغم موافقت اکثر مالکین ساختمان و امضا آنها) پرداخت نکرده اند. روز 5 مرداد 98 نسبت به ارسال اظهارنامه از یکی از شعب تهران اقدام شد.
میخواستم بدونم امروز که 9 مرداد هست آیا اظهارنامه تا الان به دستشون رسیده یا چطور میتوان نسبت به این قضیه اطمینان حاصل کنیم؟ (چون بعد 10 روز از دریافت اظهارنامه اگر نسبت به پرداخت شارژ اقدام نکرده باشند میتوان خدمات مشترک را قطع کرد)
و سوال دوم اینکه قطع آسانسور طبقه دوم جزو خدمات مشترک محسوب میشود یا خیر؟