مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه مهریه

من با همسرم 8سال ازدواج کردیم دست بزن داره وحتی پسرش ازهمسراولش هست اونم قلدری میکنه همسرم یک خونه داره 4دونگ به نام خودشه و2دونگ به اسم برادرش ویک ماشین داره وحقوق ایثارگری میتونم خونه رو توقیف کنم؟ چون همش به من میگه بیرونم میکنه بااینکه همسرم قول داد دیگه پسرش نیاد ولی الان دوباره برگشته من نه پدر نه مادر و برادری دارم وتوانایی پرداخت هزینه هاروندارم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
میتوانید مهریه ی خود را به اجرا بگذارید و در صورت ایجاد عسر و حرج پیگیر طلاق خود باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون چهار دانگ خانه ، جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف و مزایده نیست مگر با شرایط خاصی

ولی اگر زوجین در خانه سکونت نداشته باشند ، خانه قابل توقیف است و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خانه و ماشین را در صورتی که جزو مستثنیات دین نباشید می توانید توقیف کنید بعلاوه یک چهارم حقوق ایشان