مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات توسط سازنده

سلام وقت بخیر
زمینی را جهت مشارکت ساخت به شخصی داده ایم وبابت ضمانت قرارداد مشارکت چکی به مبلغ 70/000/000/000ریال دریافت نموده ایم ولی با توجه به گذشت یکسال هنوز سازنده پروانه هم نگرفته لذا ما چک فوق را برگشت زدیم و می خواستیم قرارداد را فسخ نماییم و ظاهراً جدیداً رفته از شهرداری باتوجه به اینکه ما به شهرداری مراجعه کرده وگفتیم که با توجه به عدم تعهدات به موقع سازنده پروانه صادر نکنند برای ایشان پروانه صادر کردند به نظرتون چگونه می توان قرارداد را فسخ کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام نیاز به بررسی قرارداد و شروط ذیل ان دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت عدم انجام تعهدات در موعد مقرر و پیش بینی در قرارداد ، قرارداد قابل فسخ است

شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست را فسخ اقامه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق صورت سوال مطروحه قرارداد مذبور قابلیت فسخ دارد لیکن باید اول فسخ را به ایشان اعلام کنید و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید