مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام یه ابلاغیه از دادسرا بهم ابلاغ شده که طی هفت روز آینده جهت اتهام انتسابی خود را معرفی کنید. برای دادخواست الزام به تمکینی که برای همسر دادم البته همسرم تو دادگاه منو متهم به اعتیاد کرد و منو فرستادن پزشکی قانونی تست اعتیاد دادم. حالا میخوام قبل رفتن بفهمم چه اتفاقی می افته؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
منظور از اتهام انتسابی این هست که طرفی که علیه شما شکایت کرده یه موضوعی را به شما نسبت داده مثلا گفته تهمت زده یا توهین کرده یا کلاهبرداری کرده یا ....

پرسشگر :

همسرم به من خیانت کرده و اینو تو دادگاه مطرح کردم میخواستم بدونم چطور میتونم از خودم دفاع کنم؟

پرسشگر :

آیا اعتیاد هم جزء این موارد میشود یعنی اینکه اعتیاد رو به من نسبت داده باشه چون منو فرستادن تست اعتیاد دادم

پرسشگر :

اگر اعتیاد من ثابت بشه چه اتفاقی پیش میاد مرحله بعد چیه؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی شما متهم به ارتکاب جرمی شده اید که باید بروید و از خود دفاع کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابلاغیه دادسرا مربوط به شکایت کیفری است وربطی به دادخواست نمکین نیز ندارد وپرونده جدا است درساین عدلیران واردشوید اطلاعات پرونده رامی توانید مختصرامشاهده کنید