مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام خسته نباشید، پدر بنده سه باب مغازه داره که بالای مغازه ها یه خونه قرار داره پدر بنده فوت شدن ما انحصار وراثت کردیم سند هم هنوز کامل به نام پدرم هست الان عموی بنده اومده یکی از مغازه ها رو فروخته میگه مال خودمه میگه کاغذ دارم که مال خودمه این مغازه ما هم سند تک برگ داریم که مال پدرمه، حالا عموم بنده میتونه این مغازه رو بفروشه یا نه

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر ، البته اگر مبایعه نامه از پدرتان داشته باشد می تونه ، بهتر است تلفنی یا حضورا از وکیل مشورت بگیرید.