مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی با درب مجزا

با سلام، در یک ساختمان قدیمی 8 واحدی، اینجانب دارای 27 متر پارکینگ اختصاصی با درب اختصاصی بدون هیچ محل دیگری برای عبور و مرور هستم و حدود پارکینگ در سند تک برگ قید شده، ولی متاسفانه کنتورهای برق در فضای پارکینگ هست، که هم ایمنی پارکینگ را به خطر می اندازد و هم مزاحمت رفت و امد همسایگان به بهانه کنتور را به همراه دارد، در ضمن ساختمان فضاهای زیاد مشاعی برای نصب کنتور را داراست و همچنین فضای پارکینگ مشاعی هم دارد، ایا امکان شکایت و انتقال قانونی کنتورها وجود دارد؟ ایا مالکان دیگر حق دریافت کلید این پارکینگ را دارند؟ راهکار قانونی چیست؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام در صورت طرح دعوی نتیجه حاصل نمی گردد. و همسایه ها هم حق داشتن کلید دارند، بهتر است با توافق اکثر مالکین نسبت به جابجائی اقدام کنید