مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه و مطالبه خسارت

با سلام و خسته نباشید من چند ماه پیش دادگاهی داشتم و خوانده پرونده بودم و طبق ماده 247 قانون مدنی و ماده 198 و 515 و 519 حکم بر ابطال مبایعه نامه استنادی به جز سهم خودم از ان ملک معامله شده و نسبت مطالبه خسارت به دلیل مستحق للغیر درامدن مبیع خواهان دریافت ثمن به نرخ روز را داشت ولی طبق ماده 2 ایین دادرسی مدنی قرار رد دعوی صادر شد الان خواهان اجراییه داده من الان بابت چه هزینه های محکوم شدم و در خصوص باطل بودن سهم شرکا بدون اذن انها خواهان باید دادخواست مجدد بدهد یا با همان اجراییه که می تواند خسارت ابطال مبایعه نامه سهم شرکا دیگر از من مطالبه کند (لازم به ذکر است خواهان از فضولی بودن مال اگاهی داشته است)

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اثبات آگاه بودن خواهان بر فضولی بودن معامله برعهده شما بوده که در دادگاه نتوانستید به ثمر برسانید . در صورت مستحق للغیر درآمدن مبیع، خریدار به ثمن و غرامات و خسارات رجوع خواهد کرد