مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام من برای گواهینامه پایه 3 ثبت نام کردم به دلیل معافیتم منو فرستادن کمیسیون پزشکی و در کمیسیون پزشکی دنده اتومات برام تایید کردن با نظر کاردانی کاردانی هم همون دنده اتومام رو برام ثبت کرد من دنبالش نرفتم و از روش 1 سال گذشت و رفتم عمل کردم مشکلمو حل کردم و بعد رفتم ثبت نام در آموزشگاه منو فرستادن راهنمایی رانندگی تو راهنمایی رانندگی گفتن که کاردکس برات ثبت نشده و باید ابطالش کنیم از اول شروع کنی میخاستم ببینم بازم منو ارجاع میدن به کمیسیون یا خیر ممنون میشم اگه پاسخ بدین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

راه حل حقوقی در مورد شما کارساز نیست بهتر است مسالمت آمیز حل شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و مربوط به راهنمایی و رانندگی است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بله نیاز به بررسی مجدد در کمیسیون دارد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال شما حقوقی نمی باشد ولیکن احتمال دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق آموزشگاه رانندگی مربوطه پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام
مهریه دین شما بوده و امکان مطالبه وجود ندارد.

یک وکیل :

از پلیس به علاوه 10سدال بفرمائید