مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

با عرض سلام
بنده چند ماه پيش بعنوان مسئول شعبه در يكی از بانكهای كشور مشغول بكار بوده ام كه توسط يكی از نهادهای امنيتی به اتهام دريافت رشوه بازداشت شدم. مشتری در سال ٩٥ اقدام به ارسال حوالجات ارزی نزد ما داشته و شعبه طبق مقررات اقدام نموده است در سال ٩٦ پايان سال اسفند ماه مشتری تحت عنوان عيدی مبلغي به اينجانب پرداخت می نمايند ضمنا با توجه به اينكه ايشان نتوانستند رفع تعهد ارزی نمايند بنده در سال ٩٧ نسبت به ارسال پرونده ها به اداره حقوقی بانک نيز اقدام نموده ام (ارسال به اداره حقوقی ماه ها قبل از بازداشتم صورت پذيرفته) با شرايط فوق الاشاره امكان تبرئه اينجانب وجود دارد؟ و آيا با توجه به شرح ذكر شده عمل ارتشا بوقوع پيوسته است؟
با تشكر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . با توجه به مطالبی که بیان داشتید به نظر میرسه جرم ارتشا ء محقق نیست و امکان اخذ رای بر برائت وجود دارد . جهت مشاوره تخصصی به دفتر مراجعه فرمایید

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام --باید مدارک استنادی دادگاه بررسی شود البته امکان تبرئه وجود دارد