مشاوره حقوقی رایگان - ارتشاء / تبانی در معاملات دولتی

سلام وقت بخیر
بنده با مشخصات اشخاص دیگه از ارگان دولتی که خودم هم در سازمان شاغل هستم ثبت خرید کالا میزدم و در نهایت به خریدار های اصلی ارگان که خواستار ثبت خرید ( مازاد به قرارداد با سازمان بودن ) میفروختم و هم اکنون مورد بازرسی قرار گرفتم

با این اوصاف وضعیت کیفری مالی بنده چی تلقی میشه ؟

امکان تعلیق جرم ( درصورت شناسایی ) هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به دفعات و نظر قاضی دادگاه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به آیین نامه انضباطی درون‌سازمانی پرونده شما مورد بررسی قرار میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان تخفیف دشوار است مگر همکاری موثری داشته باشید...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعلیق مجازات با توجه به توضیحات ، بعید به نظر می رسد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه احتمال تعلیق جرم وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مداخله در معاملات دولتی توسط کارمندان دولت این جرم حبس دارد و معاملات نیز باطل می شود و خسارات دولت نیز باید جبران شوند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به مجازات معامله اموال دولتی و جبران خسارت محکوم می‌شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مجازات مي شويد و تعليق نمي شود