مشاوره حقوقی رایگان - پسرم در حین خدمت بسیجی در کمیسیون سپاه گفتند

پسرم درحین خدمت بسیجی دچار حادثه و دست راست او از انگشتان دست کارایی ندارد در کمیسیون سپاه گفتند معلول حین خدمت ومشمول بند الف ماده 121 قانون مقررات استخدامی سپاه و معادل طبقه دوم ایین نامه طبقه بندی پزشکی ستاد کل نیروهای مسلح به صورت دائم بوده و ضایعات وی بر طبق رای 134 ناشی از معلول حین خدمت می باشد

پاسخ ها :

آسیب دیدگی در حین خدمت بسیج معلول خدمتی