مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام و خداقوت
مستاجر ما یکسال و دو ماه هست که قراردادش تموم شده و ما به صورت شفاهی تمدید کردیم. حالا میخواهیم که تخلیه کند اما تخلیه نمیکند و میگوید تمدید کردیم. ایشون به صورت پیامکی و بدون شاهد با صاحب خانه راجع به تمدید خانه صحبت کرده. میخواهم بدانم که اگر ما از شوارای حل اختلاف دستور تخلیه بگیریم،آیا مستاجر میتونه با تکیه بر پیامک ها از دستور تخلیه سرپیچی کند یا خیر؟ یعنی میتونه اثبات کنه که خونه رو تمدید کرده یا نه؟
با تشکر از همه‌ی عوامل

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان اثبات تمدید به استناد متن پیامک ها (درصورتی که اصل پیامک هارا داشته باشند) می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قرارداد شفاهی نیز معتبر است منتظر اقدام طرف مقابل باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند با استناد به پیامک ها و رضایت شما تخلیه نکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد آن تمام شده می توانید آن را تمدید نکنید و دلیل استفاده شخصی را به عنوان کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد اجاره مثل خیلی از قرارداد ها به صورت شفاهی نیز قابل تنظیم است و با پیامک و واریزی ها می توان تمدید قرارداد اجاره را ثابت کرد.
شما باید تا پایان قرارداد صبر کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قرارداد شفاهی قابل اثبات هست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتواند به پیامک ها استناد کند .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر توافق بر تمدید کردید دیگر نمی توانید تقاضای تخلیه کنید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه جدید ، قرارداد اجاره با
افزایش 25 درصد اجاره بها ، تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

اگر خود موجر مستاجر باشد

در صورت فروش مال مورد اجاره و انتقال سند مالکیت در دفترخانه

در صورت احراز و اثبات نیاز شخصی موجر

در صورت ازدواج اولاد ذکور موجر و ثبت عقد نکاح
و ....

و حال اگر شرایط تخلیه برای شما وجود داشته باشد شما باید دادخواست دستور تخلیه فوری در شورا اقامه نمایید