مشاوره حقوقی رایگان - شرایط قطع مستمری تامین اجتماعی

با سلام و خسته نباشید مادر من با 71 سال سن مدت 9ساله که مستمری بگیر تامین اجتماعیه. بیمه شده ی اصلی پدرم بودن که قبلاً فوت شدند. چون وضع مالی مادرم بسیار بد بوده از سن 60سالگی تحت پوشش اداره بهزیستی هم بوده و از آنجا هم ماهیانه مبلغ ناچیزی مستمری دریافت میکرده. ولی ما برای اینکه بهزیستی مستمریش را قطع نکنه به آنها نگفتیم که همزمان داره از تامین اجتماعی هم میگیره. الان بهزیستی ما رو تهدید کرده که در صورت استعلام از تامین اجتماعی، میتوانند از آنها بخواهند که مستمری مادرم راقطع کنند. آیا قانوناً بهزیستی میتونه این کار رو بکنه ؟یا فقط میتونه مستمری سازمان خودش رو قطع کنه؟و پولهایی رو که تا حالا به ما داده میتونه پس بگیره؟ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هر پرداختی ای که بیشتر باشد همان به مادرتان تعلق خواهد گرفت