مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام خسته نباشید
به ابلاغیه واسه من اومده علت حضور ادای توضیح به عنوان مطلع در شعبه حاضر شوید
پایین ترش دعوی...به طرفیت ... بدش اسم من اومده و بدش اسم یکی دیگه این دو دوسای من هسن سوال من اینه که ایا از منم شاکیه یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فعلا بعنوان مطلع احضار شدید جای نگرانی نیست برای شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما به عنوان مطلع باید بروید و اگر چیزی در مورد روز درگیری میدانید باید به قاضی بگید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به عنوان مطلع به
جلسه بازپرسی دعوت شده اید

و هنوز به شما تفهیم اتهام نشده است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به احتمال زیاد بله ولیکن با عنایت به عدم ارائه ادله کافی فعلا صرفا به عنوان مطلع جهت اخذ توضیح احضار شده اید به همراه وکیل مراجعه نمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
شما بعنوان مطلع ( فردی که از جریان اتفاق افتاده آگاهی دارد ) احضار می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از شما شاکی شده و شما فعلاً به عنوان مطلع احضار شده اید اگر قاضی اتهام را وارد بداند مجدد شما را احضار می کند که در این صورت به عنوان متهم احضار می شوید.