مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادگاه

سلام وقت بخیر. ابلاغیه برام اومده که نوشتن ادای توضیح به عنوان مطلع دعوی ن.ک به طرفیت من مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر میخواستم بدون این یعنی چی الان از من شکایت کردن یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شما با عنوان سرقت شکایت شده و قاضی شما را فعلاً به عنوان مطلع احضار کرده اگر دفاعیات موثری ارائه دهید و کاری نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما از موضوع خبر دارید وباید بری برای بازپرس توضیح بدهی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر شما بعنوان مطلع جهت تحقیقات دعوت شده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر از شما شکایتی به عمل نیامده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما به عنوان مطلع به دادگاه احضار شده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله از شما شکایت شده است
ولی فعلا شما به عنوان مطلع احضار شده اید و باید به بازپرسی مراجعه نمایید و توضیح بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شگا را به عنوان مظنون به سرقت معرفی کرده اند .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله چون دلیل کافی نبوده است فعلا به عنوان مطلع احضار شده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی از شما شکایتی به عمل نیامده است ،
و صرفا در دعوی مذبور به عنوان مطلع ( فردی که آگاهی دارد ) دعوت به ادای توضیح شده اید