مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط دیه

سلام خسته نباشید. من در سال 98 محکوم به پرداخت 46 میلیون دیه شدم که مبلغ 6 میلیون پیش پرداخت و ماهیانه 270 هزار تومن به صورت قسطی شدم که تا الان که 1401 شده نزدیک 16 میلیون پرداخت کردم و 30 میلیون باقی میمونه سوالم اینه که فقط 30 میلیون رو باید پرداخت کنم یا مبلغی رو باقی مونده اضافه میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تا اتمام مبلغ دیه باید پرداخت شود . با فرض سؤال 30 میلیون .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است میزان دقیق آن را از طریق اجرای احکام مدنی محاسبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه پرداخت نشده به روز محاسبه می‌گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان خیر همان مبلغ است مبلغ اضافی نیاز نیست بپردازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما در موعد مقرر تمام اقساط را پرداخت کرده باشید خسارت تأخیر به شما تعلق نخواهد گرفت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دیه به نرخ روز پرداخت می گردد جهت محاسبه میزان باقیمانده به اجرای احکام مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا زمانی که مبلغ دیه تمام شود باید پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید