مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اقساط دیه

بنام خدا
با سلام
بنده با توجه به اینکه توانایی پرداخت اقساط دیه را ندارم، هرماه نمیتوانم اقساط دیه را پرداخت نمایم و بعضی ماه ها هردو ماه یکبار پرداخت می نمایم، آیا جریمه نقدی برای تاخیر در پرداخت اقساط دیه برای بنده محاسبه میشود؟ و چگونه این جریمه تاخیر به بنده از طریق دادگاه اطلاع داره میشود؟ تا به الان که هیچ اطلاعی داده نشده است. ممنون از راهنمایی های خوبتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و تاخیر تادیه منتفی است

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام تاخیر در اقساط منجر به طولانی شدن زمان پرداخت است و هرسال با نرخ جدید محاسبه میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هنگام پرداخت آخرین قسط و اخذ تسویه حساب محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبلا حکم اعسار شما صادر شده باشد خیر خسارت تاخیر ندارد و پرداخت دیه به نرخ دیه همان سال باید پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جریمه ندارد ولی با افزایش سالانه مبلغ دیه شما هم باید اضافه مبلغ را پرداخت کنید چرا که دیه به نرخ روزی که پرداخت میشود باید محاسبه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه ب نرخ روز پرداخت ، محاسبه میشود و تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر ولی هرسال به نرخ دیه همان سال محاسبه میگردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. جریمه ندارد اما طرف مقابل می تواند درخواست برگ جلب و بازداشت شما را بکند